Medewerkers

Bij De Financiële Hulpverlener werken we als team samen. Dat betekent dat we allemaal uw situatie kennen en u verder kunnen helpen als u vragen heeft.

Marieke Bootsveld

Wanneer u met kantoor belt, neemt Marieke meestal op. Als het kan, geeft ze gelijk antwoord op uw vraag. Soms is er wat meer tijd nodig om te antwoorden, dan schrijft Marieke uw vraag op en belt één van de andere medewerkers u terug.

Daarnaast stelt Marieke de schuldendossiers voor schuldsanering samen en regelt zaken voor gas, water, elektra, internet, bellen, TV.

Rien Prinsen

Wanneer u klant wordt bij De Financiële Hulpverlener, dan heeft u altijd eerst een kennismakingsgesprek met Rien. Aan het eind van het kennismakingsgesprek besluit u samen met Rien of u bewindvoering wilt aanvragen bij de kantonrechter.

Wanneer uw situaties om bijzondere aandacht vraagt, bijvoorbeeld bij de verkoop van een huis of als u een eigen bedrijf heeft, dan krijgt u weer met Rien te maken.

Rien is mede-eigenaar van De Financiële Hulpverlener.

Talitha Biekmann

Talitha verzorgt de intakefase. Dat betekent dat ze rekeningen opent, het budgetplan opstelt, schuldenlijsten samenstelt, brieven schrijft aan alle betrokken partijen, enzovoort. Talitha brengt binnen vier maanden heel uw financiële situatie in beeld, zodat we met u een plan op kunnen stellen.

Talitha zorgt ervoor dat u uw financiën via internet of via maandelijkse overzichten per post kunt inzien.

Laura Schouten

Woont u buiten Deventer, dan is Laura uw eerste aanspreekpunt in de stabilisatiefase. Nadat Talitha uw situatie in beeld heeft gebracht, neemt Laura uw dossier over.

Daarnaast heeft vooral Laura contact met deurwaarders. Dat betekent dat zij ervoor zorgt dat deurwaarders zich aan de regels houden in geval van loon-, bank- en boedelbeslag. Ook heeft zij contact met de belastingdienst over toeslagen of bijvoorbeeld overheidsvorderingen. Zij verzorgt ook de aangifte inkomstenbelasting.

Angela Kleinjan

Woont u binnen de gemeente Deventer, dan is Angela uw eerste aanspreekpunt in de stabilisatiefase. Nadat Talitha uw situatie in beeld heeft gebracht, neemt Angela uw dossier over.

Daarnaast regelt vooral Angela alles rondom schuldhulpverlening: van aanvraag tot schuldregeling. Angela let erop dat iedereen zich aan de afspraken houdt, de bewindvoerder, de schuldhulpverlener en u.

Angela is mede-eigenaar van De Financiële Hulpverlener.

Aberdien van Wijngaarden

Aberdien werkt onder de naam van De Financiële Hulpverlener vooral in de regio Harderwijk en Flevoland. Omdat ze ook in die regio woont, heeft ze korte lijnen met klanten en hulpverleners. De invulling van maatschappelijk bewindvoerder komt daardoor goed tot haar recht.

Jolanda Wilkens en Anne-Matthee Honenkamp
Jolanda en Anne-Matthee zijn assistent bewindvoerder. Dat betekent dat zij samen met de bewindvoerder diverse werkzaamheden uitvoeren zoals de formulieren-brigade, telefoon aannemen, budgetplannen maken, contact onderhouden met derden, schuldhulpverlening aanvragen, enzovoort. Zij helpen zo de bewindvoerders.