Medewerkers

Bij De Financiële Hulpverlener werken we als team samen. Dat betekent dat we allemaal uw situatie kennen en u verder kunnen helpen als u vragen heeft.

Bewindvoerders

Bij de Financiële Hulpverlener zijn als bewindvoerder actief: Laura Schouten, Nettie Klomp, Wilke de Blois, Marjolein Damen, Valerie Voogd, Angela Kleinjan en Rien Prinsen. U krijgt na de intake 1  van deze bewindvoerders toegewezen. In geval van ziekte of verlof, nemen de andere bewindvoerders waar, zodat u met uw vragen zo snel mogelijk verder geholpen kan worden.

Assistent-bewindvoerders

Bij De Financiele Hulpverlener werken 6 assistent-bewindvoerders: Jolanda Wilkens, Talitha Biekmann, Gulizar Bikec, Nynke Rusticus Wendy Blasco en Marieke Bootsveld.

Marieke Bootsveld: Wanneer u met kantoor belt, neemt Marieke meestal op. U kunt altijd uw vraag aan Marieke stellen, al kan Marieke niet altijd antwoord geven. Ze zorgt er wel voor dat de bewindvoerder uw vraag snel leest en gaat beantwoorden.

Talitha Biekmann: Verzorgt samen met een bewindvoerder de intake. Ze maakt het budgetplan, de schuldenlijst, opent bankrekeningen, etc, etc, Als Talitha klaar is met de intake, dan zijn uw financiën op orde.

Jolanda Wilkens, Nynke Rusticus en Gulizar Bikec: in de dagelijkse gang van zaken zijn Gulizar, Nynke en Jolanda onmisbaar. Zij ondersteunen de bewindvoerder met formulieren, controles, kwijtscheldingen, verzoeken bijzondere bijstand en alles wat verder op ons pad komt, en dat is heel veel!

De post wordt verwerkt door Ilsa Bongers.